Mandagsmood – Maj

Igen igen blev det tid til et mandagsmood her fra Novus-redaktionen. Denne gangs mandags mood bliver lidt anderledes end vores typisk indlæg. Normalt er tendensen for dette lille indlæg, en mulighed for at komme ud med sine utilfredsheder og aggressioner på bedste mandagsvis. Men i disse tider, hvor man mildest talk bliver bombaderet af negative tal og historier fra medierne, føler vi her for novus at der er brug for et lille positivt pust.

Dagens mandagsmood skal derfor handle om alle de gode tider vi går i møde. Vi har allerede haft de første sommer-solskindage som af 3g´erne er blevet nydt i skolens smukke omgivelser, og af 1. og 2g´erne hjemme i haven. De første d-vitaminer mærkes tydligt at løfte humøret, farve huden og gøre det hele lidt sjovere. Med sommeren kommer det også mange andre gode ting. De første huer er allerede kommet i hus hos de skønne IB2´s, og de resterende 3g´ere kan nu længelsfuldt se dem stå hjemme på hylden og vente på at komme i brug. Den 1. maj har også lige været, arbejdernes kampdag, som i år måske endda skal hylde arbejdere verden rundt endnu mere. Vi har set hvordan supermarkederne har arbejdet på højtryk under pressede tider, virksomhedsejere der tyr til alternative metoder for at redde deres firma, og frivillige der træder til for at hjælpe de svage og udsatte i samfundet til at få hverdagen til at få hverdagen til at hænge sammen.

Så når alt føles kedeligt og fortabt, så skal vi huske på at vi er trådt ind i den bedste tid på året, med en dagslænge på lækre 16 timer. Varmen og solen lukker op for en masse nye muligheder som vi skal huske at gribe i disse tider. Så tag din ven under armen (billedeligt set (husk 2 meters afstand)), og gå en tur i skoven og se smukke Danmark springe ud.

God maj måned og god sommer VK.

Virtuelt kram fra Novus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *