Mandagsmood – Nedlukket april

Så skete det endelig. Danmark lukkede ned… Mandagen er over os igen, og endelig er der påskeferie. Et længe ventet afbræk fra at sidde hjemme i nattøj og facetime vores vej gennem den virtuelle undervisning. Samtidig et meget tiltrængt pusterum fra Lectio, der kan mistænkes for at være blevet smittet med covid-19, som efterhånden har taget flere pauser end vores såkaldte “Netflixpauser”. Og når der så ikke er mere at se på Netflix, og man egentlig bare savner sine venner, kan det føles som om, at mandagsmoodet er et karantænemood, der følger én, dag ind og dag ud. Og så er vi ikke engang begyndt at snakke om den kedsomhedsspisning, vi alle er ofre for. Men hvad gør vi så, når vi savner vores venner? Vi holder virtuelle fester med en alt for dårlig forbindelse, og en der for evigt ikke kan høre de andre. Vi kan alle blive enige om, at det er hyggeligt derhjemme, men for meget af de samme mennesker kan altså godt være for meget. Så vi venter. Venter på at komme i skole igen?! Dét at gå rundt og vente på, at statsministeren endelig fortæller os hvornår vi må komme tilbage, er ligesom at vente på, at det bliver din tur i køen i Netto. Lige den dag, hvor alle åbenbart er taget derhen for at købe toiletpapir… 

Samtidig med at tilfældene af covid-19 er stigende, er antallet af nye frisurer vi fortryder bagefter, det også. Vi kan alle blive ofre for kedsomhedens hjemmefrisørsalon.

Så for dit hår og alle i risikogruppernes skyld, bliv hjemme, så vi snart kan komme afsted igen!<3 

“ses”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *