Mandagsmood – Corona fyldt MARTS

Mandagsmood Fuck… Endnu en mandag som endnu en regnvejrsdag. Man troede lige at solen ville give os mennesker en chance, but no, den gemte sig hurtigt væk igen, da den så vores blege ansigter kigge ud på den. En dag med endnu mere regn, og endnu en dag tættere på SRP, som venter lige rundt om hjørnet. Jeg har allerede lånt over 10 bøger på biblioteket, rodet nettet rent og set 12 film om det samme emne. – Ja, motivationen er så småt ved at uddø. Og vi er ikke engang begyndt endnu! Aldrig har huen føltes så langt væk, og så er det alligevel skrevet med kæmpe bogstaver, at 3.g’erne kun har 39 dage tilbage på VK. Det er bogstaver, der vækker en kæmpe glæde, som jeg ikke har oplevet i 3 år, og alligevel en følelse af tomhed, som om livet slutter om 39 dage. Hvad skal jeg så lave om 39 dage? Det oplagte svar ville jo være, at jeg skal ud og hygge med mine venner, bingewatche hele Netflix, spise andet end kantinemad og meget mere, som jeg ikke har kunnet de sidste 3 år. OG så er det pissemøghamrende irriterende, at tallene som kommer til at stå på et stykke papir -mit stykke papir – om blot få måneder er de tal der kommer til at afgøre hele mit liv i fremtiden – hvad skal jeg være? Hvor skal jeg bo? Hvem er jeg overhovedet? Spørgsmålene står i kø og jeg prøver blot at besvare dem, men ender som SKATs hjemmeside, når der er 89.465 foran mig i køen, jeg loader og loader, men kommer aldrig frem til noget. Og så alligevel æder tomheden af de 39 sidste dage, den glæde jeg troede, at jeg ville finde ved at være færdig med gymnasiet lige om snart.

Kæmpe fucking mandagsmood herfra, ses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *