Mandagsmood – JUL

Mandag. Man bliver overrasket hver gang! Hvorfor skal weekenden altid gå så forbandet stærkt? Her trasker man afsted i den bidende kulde, lettere forsinket efter gentagende snooze forsøg, med en hovedpine, der stadig minder dig om tømmerbasserne fra endnu et succesfuldt julebal, for 3 dage siden. Ikke nok med det var bussen forsinket, cyklen punkteret og den faste parkeringsplads taget. Den otteogtyvende aflevering er afleveret, men Lectio viser stadig 8 tilbage inden juleferien… Du har været konstant forkølet siden september og frygter for din ”topform” efter en hel julemåned med søde sager, sovs og sukker. Julegaveræset er for alvor skudt i gang, hvor kontoen så småt (eller skulle jeg sige mega fucking hurtigt) er begyndt at gå i minus efter Black Fridays ”mange” tilbud.

Men frygt ej!! For der er udsigt til den bedste julemåned, hvor Novus lover julesjov hver dag helt indtil juleaften. Vi har nemlig været i julemandens værksted og lave årets julekalender, der lige præcis er klar til at ændre dit mandagsmod. Er du stadig ikke helt overbevist, fordi julestemningen endnu ikke har ramt dig? Så se med her! For vi giver dig 5 tips, der er garanteret til at få dig i julestemning!!

  1. Løb så hurtigt du kan ned i den nærmeste dagligvare-forretning. Her ser du det største udvalg af julekalendere, hvor du hurtigt snupper den største og den bedste. Så er du garanteret julepåmindelse hver dag når du står op, hvilket kan være med til, at du nemmere kommer ud af sengen. Derudover kan du nu tælle ned til juleaftenen, samt have en undskyldning for at spise chokolade hver dag!! What’s not to like?
  2. Fyr en juleplayliste. På den måde kan du nemmere: komme afsted på cyklen, slå tiden ihjel i bussen, finde juleglæden frem, samt få lavet de sidste par afleveringer. Er du ikke en haj til playlister så hop på Spotify og find den gode gamle ”julesange du kender”. Her er du sikret en masse gamle kendinger, du stensikkert kan synge med på!
  3. Shop julegaver. Kom hurtigt fra start og slip for julestress få dage inden juleaften. Kravl under dynen og lad internetshoppingen begynde, eller tag en ven eller veninde under armen og hop ned i den nærmeste by. Her har du endda en undskyldning for et cafebesøg med dine venner, hvor julepyntet i udstillingsvinduerne gør dig i julestemning.
  4. Køb en julesweater. Så kan du holde varmen og komme i julestemning på én og samme tid! Det er det fedeste, som aldrig kommer af moden!
  5. Tag en eftermiddag/aften ned til julemarked på Nytorv. Her kan du betragte de flotte julelys, spise dig mæt i æbleskiver og tage en sludr med julemanden. Nu er du for alvor i julestemning!!

Novus ønsker Jer en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår!
P.s Sidste pro tip. Skal du i rigtig julestemning, så husk at se med hver dag på Facebook, hvor Novus går Juleamok!!

Julekys Novus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *