NY STUDENTERMEDHJÆLPER PÅ VK!!!

I har måske undret jer over, hvem hende der tager en masse billeder af jer og godskriver jeres fravær, er. Det er den nye studentermedhjælper, Thilde, som blev student her på VK sidste år, hvor hun gik i 3.i (idrætsklassen). 

Thilde vil beskrive sig selv som rolig, grinende, empatisk, udadvendt og meget ligetil. Hun siger, hvad hun tænker, og man skal derfor ikke være bange for, at hun holder noget tilbage. Derudover går hun meget op i at være der for sine venner, og at alle har det godt. Da hun gik på VK gik hun meget op i at være godt med fagligt, da hun mener, at det bare gør det hele nemmere i sidste ende (nemlig til eksaminerne ;-)). Hun indrømmer også, at hun godt kan være en lille smule perfektionistisk, og det mener hun også, at man er nød til for at holde trit med kontordamerne. 

Når Thilde ikke sælger jer pizza i kantinen, tager billeder eller godskriver jeres fravær, spiller hun volleyball, træner i Fitness World og går til SUP, som for os, der ikke er så sportsorienterede betyder stand-up-paddle, hvilket vil sige, at hendes hverdag er megetpræget af sport. Men når hun skal slappe af strikker hun sine egne striktrøjer og hører podcasts og ser lægeserier, såsom Grey’s Anatomy. 

Ifølge Thilde er det bedste ved VK, at skolen er så unik, og at man virkelig føler sig hjemme. Man har ikke bare været elev på et eller andet gymnasie, men man har været elev HER.Hun føler, at man virkelig er en del af noget større. 

Og hvad er det egentlig Thilde laver her på VK?

Thilde står for en stor del af skolens sociale medier, og fungerer som bindeled mellem elever og lærere. Hvis man synes, at det kan være svært at gå til en lærer med, hvad man selv synes, er en helt vildt fed idé, kan det måske være nemmere at gå til Thilde, så hun kan pitche elevernes idéer for dem og sætte fart på tingene.

Derudover godskriver hun fravær og vurderer altså, om du nu egentligkan få det godskrevet, eller om du bare må acceptere den ekstra lektions fravær. 

Hvor kan man finde Thilde henne på skolen? 

Normalt kan du enten finde Thilde på kontoret, mens hun hygger med kontordamerne, når hun sælger kaffe, pizza og pølsehorn i kantinen eller med et kamera i hånden rundt omkring på skolen. Det er vigtigt for Thilde, at hun er altid er tilgængelig for eleverne – og man skal ikke tøve med at kontakte hende. 

Det er nemlig vigtigt for Thilde, at alle eleverne føler, at de kan komme til hende, og at hun ikke bare er en eller anden der sidder på kontoret og tager lidt billeder. Med lærerne kan man nogle gange føle, at der er en distance, og den prøver hun at bryde ned. Hun har selv oplevet, hvor gode de tidligere studentermedhjælpere har været, til at hjælpe eleverne med de fede idéer de har haft, og nu vil hun gerne gøre dem kunsten efter. 

Og til sidst: et par råd med på vejen 

”En kæmpe opfordring herfra er bare at nyde det! Gymnasiet kan være hårdt, nætterne lange, og afleveringerne, man nærmest bare ikke kan se en ende på. MEN når du så endelig er færdig med den sidste eksamen, og der er to lange, gode studenteruger i vente, så er det det HELE værd. – Og jo, du kommer til at savne gymnasietiden ;-)” 

Thilde starter tidligere på fuldtid end forventet, så I kan allerede spotte hende på gangene fra tirsdag d. 11. november , men hvis du nu ikke kan finde hende på skolen kan du altid sende en besked på Lectio til initialerne THI. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *