1.g’ernes elevrepræsentant

Læs med og kom lidt tættere på 1.g’ernes elevrepræsentant, Mette Vogelius Olsen, 1g11.

Hvad laver du i din fritid?
I min fritid spiller jeg musik og arbejder i Bilka – og så laver jeg en masse “voksenting”, da jeg bor på kollegiet (Sigma) … Men jeg slapper bare af og sådan noget.

Udover det er mine venner og jeg i gang med at starte noget op, som hedder ‘Ungdomskulturhuset Viborg/UKH’, som er et samarbejde med Kulturjægerne.

Hvilken studieretning overvejer du?
Jeg har besluttet mig for at vælge musiklinjen med matematik A, da jeg godt kan lide musik, og jeg synes, at matematik er fedt – og så lyder det generelt bare grineren. Jeg vælger også denne linje, da en masse af mine venner gør det, så det kunne være fedt at være sammen med dem.

Hvorfor ville du være med i Senatet? Og hvordan blev du valgt som repræsentant?
Jeg syntes bare, at Senatet lød meget spændende – og jeg kan godt lide at involvere mig i mange ting. Jeg tror, jeg blev valgt som repræsentant, fordi folk kunne mærke min interesse for ungdomskultur, og så har jeg også været medlem af et elevråd tidligere.

Hvordan føles det at repræsentere alle skolens 1’gere?
Jeg ved det ikke helt … På den ene side føles det som et stort ansvar, men indtil videre bruger skolens 1.g’ere deres klasserepræsentant, for dem har de et nært forhold til – men de skal komme til mig, hvis der er et større problem, som hurtigt skal løses.

Hvad ser du gerne, at der bliver ændret på VK?
Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har jo ikke gået her så længe, men indtil videre mener jeg, at ungdomskulturen godt kunne blive forbedret. Det er godt nok ikke VK som skole, men jeg synes, at VK’s ungdom er meget fokuseret på weekend-druk, og så er der egentligt ikke så meget fællesskab ellers. Derfor tænker jeg, at man bør oprette noget mere hverdagskulturelt for de unge mennesker på Viborg Katedralskole.

Hvad synes du om den nye gymnasiereform?
Jeg kan godt lide den nye reform. Jeg har jo ikke rigtigt noget sammenligningsgrundlag, men ud fra det, som jeg har oplevet, så synes jeg, at det er fedt, og jeg kan rigtig godt lide, at vi har fået muligheden for at prøve nogle studieretninger af, så vi er sikre på, at vi træffer den rigtige beslutning.

Hvad tænker du, at du skal lave efter gymnasiet? Hvor ser du dig selv om 10 år?
Altså … Jeg skal ud og se verden i et år, og derfra håber jeg, at jeg kan komme på musikkonservatoriet eller universitetet. Om 10 år er jeg 27, så der har jeg sgu nok fået en kæreste eller noget, hahaha.

Og til sidst – tre ord som du associerer med VK?
Kaffe, selvtillid og lækkert hår.

Vi ønsker Mette held og lykke med det hele.

Én kommentar til “1.g’ernes elevrepræsentant”

1. hOur company offers supreme quality weight loss products. Visit our health contributing site in case you want to look healthier. Our company provides herbal health products. Visit our health contributing portal in case you want to look better. Our company offers a wide variety of non prescription products. Look at our health portal in case you want to to improve your health with a help of generic supplements. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health site in case you want to to feel healthier with a help of generic supplements. Our company provides health products. Look at our health contributing website in case you want to feel better. Our company offers herbal healthcare products. Take a look at our health contributing site in case you want to feel healthier.
    Our company offers herb-based non prescription products. Take a look at our health contributing portal in case you want to improve your health. Our company provides supreme quality weight loss products. Take a look at our health contributing portal in case you want to feel healthier. Our company provides a wide variety of non prescription products. Take a look at our health website in case you want to feel better with a help of generic supplements. Our company provides safe health and related products. Look at our health contributing portal in case you want to look better. Our company offers herbal health products. Visit our health contributing portal in case you want to look healthier.