Kan Kapper mon li’ sin løbeklub?

Christian Tronier Kapper er forholdsvis ny lærer her på Viborg Katedralskole, og af denne grund er der mange ting, som vi endnu ikke ved om ham: Hvad er hans interesser? Dyrker han mon nogen sport? Og gad vide om han er med i en form for klub?

NOVUS er ved jeres tjeneste kære nysgerrige VK-elever. Sagen er nu undersøgt til bunds, og vi kan bekræfte jeres mistanke: Kapper kan godt lide at løbe!

I får lige en lille pause til at sunde jer, og så samler vi lige kæben op og læser videre.

Den stopper nemlig ikke her. Vidste i, kære med-elever, at der på Viborg Katedralskole er exceptionelle forhold for enhver løbeentusiast og/eller hyggeløber? Måske i har fået et par informerende beskeder på lectio?

Løbeklubben på VK er en fantastisk klub, som tillader alle VK-elever at spæne igennem hver mandag kl. 15.05.

Ingen skal påstå, at de ikke er blevet inviteret til løbeklub.Det er bare på med skoene og efter mr. Kapper. Fuld fart frem piger og drenge. Der ventes kun på jer.

5 ting du aldrig får brug for at sige, så længe VK Running Club eksisterer:

• Jeg får bare aldrig nogle lectio beskeder…
  • Jeg gad vide, hvornår Helge skal løbe i 24-timers løbet?
  • Mon NOVUS har noget at skrive om?
  • Hvem er Christian Kapper?
  • Mon folk på VK er herre seje til det der løbe-halløj? (ja, ja det er de)

Så kære VK’ere! Nu er det bare at møde op på mandag kl. 15.05, og med en lille kommentar om den værdipolitiske akse midt i sprinten har du vundet Kappers evige venskab.

Én kommentar til “Kan Kapper mon li’ sin løbeklub?”

1. HiI wanted to know how much spnhpiig will be for Bangladesh. I have a few large ponds and am planning to to populate one of them with varied different types of big fish eventually once I work out a few costs and work out a sustainable environment with all the fish getting along 🙂 Ideally I would be looking to purchase a minimum of two, a male and female with the idea of them procreating for the future. If you can give me a price of roughly how much it’ll cost for me to have them shipped it would be much appreciated.