Valguge på VK!

Valget står som bekendt mellem Sofus Bovbjerg fra 1.e og Line Jacobsen fra 1.u. Du kan stemme på lectio indtil på fredag den 20. marts.

Til sommer takker den nuværende senatsformand, Caroline Secher Andersen, af på Viborg Katedralskole, og der skal derfor findes en ny senatsformand, som kan trække i trådene på Viborg Katedralskole, og samle elevernes interesser i én stemme. De to formandskandidater er allerede blevet præsenteret, og valgkampen blev til morgensamling tidligere i dag for alvor skudt igang.

Line Jacobsen har udtalt til NOVUS, at hun, hvis hun bliver valgt som senatsformand, vil gøre en dyd ud af at lytte til VK’s elever, og kæmpe for at opfylde diverse ønsker. Desuden ønsker Line at gøre udvekslingsstudenter og International Baccalaureate-elever mere synlige på skolen, og sikre dem en fornøjelig tid på Katedralskolen. Derudover har hun lovet at kæmpe for en mere underholdende første skoledag for alle skolens elever.

Sofus Bovbjerg fortæller til NOVUS-redaktionen, at han vil effektivisere senatet på VK, hvis ham bliver valgt som formand, og på den måde skabe mere sjov for eleverne, de repræsenterer. Desuden fortæller Sofus, at han vil lave flere aktiviteter for skolens elever såvel som på tværs af skolerne, hvor drømmen er at lave en form for musikkonkurrence mellem ungdomsuddannelsesinstitutionerne i Viborg.

Én kommentar til “Valguge på VK!”